BOP Examen/Wedstrijd 24-11-2018 Kg Geel

Op zaterdag 24 november waagden Guido Nuttin en Jo Vandueren zich aan het BOP examen in Geel.

Een miezerige ochtend zette meteen de sfeer van de dag… Het druilerige weer kon de vierendertig (!) deelnemers niet van hun stuk brengen. Iedereen wilde het beste van zichzelf geven en tonen wat alle trainingsarbeid had opgeleverd.

Jo mocht met Qai de spits afbijten. Samen met twee andere deelnemers begon hij aan het BOP-1 examen. De les was goed geleerd en de commando’s werden vlot opgevolgd. Alleen had Qai er niet de zin in die we van hem gewoon zijn. Het vreemde plein en een eerste ‘echte wedstrijd’ bepaalden mee hoe er gewerkt werd! Qai liet duidelijk aan zijn baasje verstaan dat hij hem toch niets kon maken ?! Uiteindelijk werden de laatste oefeningen nog vlot afgewerkt. Beoordelaar Wendy Peeters vond het optreden goed genoeg en gaf het commentaar: geslaagd voor al de drie deelnemers!

Guido slaagde met Mika voor het BOP-2 examen. Guido had wat moeite met de richting die hij en Mika telkens uitgingen, althans volgens beoordelaar Marc Chavaux…

Nadien ‘speelde’ hij met Mika ook de BOP-1 wedstrijd. Van de veertien deelnemers behaalde hij een verdienstelijke achtste plaats met 93 punten.

Na de prijsuitreiking gingen de deelnemers en hun supporters voldaan naar huis. Proficiat aan onze clubleden voor hun prestaties. Ook een dikke proficiat aan KG Geel voor de puike organisatie van deze mooie wedstrijddag.