Info

‘Kringgroep De Moedige Herdershond As vzw’ (DMH As) is aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden (VVDH) onder het nummer 52. We houden ons  bezig met het BOP-programma en de opleiding van onze honden hiertoe (zie verder op deze site). Voor wie een stapje verder wil, trainen we voor het IGP-africhtingsprogramma (Internationale Gebrauchshunde Prüfungsordnung). Dit wil zeggen dat we met onze honden gaan speuren, we aan gehoorzaamheid en pakwerk doen. Voor meer info over het IGP-programma kan je terecht op de VVDH website (http://www.vvdh.be). Op deze site vind je steeds alle informatie over de hondensport.

Heb je ook een Duitse Herder en wens je meer informatie dan kan je altijd een mailtje sturen naar dmh52.as@gmail.com (nieuwe leden met een hond MET of ZONDER STAMBOOM zijn steeds welkom).
Wens je gewoon eens een kijkje te komen nemen? Dat kan natuurlijk ook! Je bent bij ons altijd welkom op één van onze trainingsdagen.

Onze club richt jaarlijks twee africhtingswedstrijden in (een ‘Voorjaarswedstrijd’ maart-april en een ‘Sluitingswedstrijd’ december). Ook organiseren we een BOP-wedstrijd (basisopleiding) en een wandeldag (najaar). Zo is er steeds voor elk wat wils.

Leden die dit wensen kunnen aan alle georganiseerde activiteiten van eigen club of andere clubs deelnemen. Deelnemen aan een wedstrijd is een leuke en unieke ervaring: je krijgt de kans om al je trainingsarbeid die je samen met je hond hebt opgebouwd te tonen en te meten met andere honden en hun geleiders.

Onze trainingsdagen zijn op woensdag vanaf 18.00u en op zondag vanaf 9u00. Debutantentraining (puppy’s, jonge of onervaren honden) op maandag vanaf 19u00.

Onze kringgroep is gelegen aan

Herengracht 99
3665 As

Meer info? Mail ons: dmh52.as@gmail.com