Wandeldag 23 september 2018

Dat 23 september de meteorologische herfst aankondigt is een feit! Na een mooie droge en zonnige zomer weten we nu dat er nog echte hemelsluizen bestaan… Het was aangekondigd en we zullen het geweten hebben: een stormachtige zondag met veel, heel veel regen.

Maar dit kon de pret niet bederven. Rond de klok van één schreven de eerste wandelaars zich in. En er volgden er nog heel wat. Meer dan we hadden durven hopen met dit weer en zelfs uit alle uithoeken van Vlaanderen. Zo zie je maar dat de ‘echte wandelaar’ zich niet laat tegenhouden door een stormachtig weerbericht. Zelfs niet wanneer de aangekondigde regen met bakken uit de lucht valt en noodnummer 1722 geactiveerd wordt!

We hadden dan ook niets aan het toeval overgelaten en stonden paraat met alle actieve leden van onze club om onze gasten te ontvangen. Volgens de commentaren die we kregen hebben dit blijkbaar goed gedaan. De uitgestippelde parcoursen scoren elk jaar hoge ogen bij onze wandelaars. We hebben als club dan ook het geluk midden in een prachtig bos- en natuurrijk gebied te liggen.

Na de wandeling en een droge handdoek kon iedereen zich te goed doen aan een stuk vlaai en/of een echte hamburger of frikandel. En dat bij een kop koffie en/of een frisse pint. Dit viel bij elke deelnemer zeker in de smaak.

We hopen de volgende keer dat we iedereen weer mogen begroeten en … wat ons betreft mag het dan een beetje droger zijn!