Een Duitse Herderpup in huis en nu?

Eindelijk is een langverwachte droom in vervulling gegaan, je hebt een Duitse Herderpup in huis gehaald!

Natuurlijk heb je raad gevraagd bij andere mensen of bij de fokker van je pup. Je hebt waarschijnlijk heel wat lectuur verslonden over ‘hoe voed ik mijn pup op?‘. Maar nu het grote moment is aangebroken sta je er toch alleen voor, niet?

Je blijft zitten met een heleboel vragen: hoe krijg ik mijn pup zindelijk, hoe leer ik hem ‘luisteren’ naar mijn bevelen, welke voeding is eigenlijk het best, wat is socialiseren eigenlijk en hoe doe ik dit het best? En er zijn nog tal van vragen.

Nu hebben we in onze club een ondersteunende oplossing voor jou! Elke maandagavond houden we een training voor beginners (debutantentraining). Hier ben je met je (volledig ingeënte) Duitse Herderpup van harte welkom. In eerste instantie kijk je hoe meer ervaren begeleiders met hun hond te werk gaan. Je hebt dan de kans om al je vragen te stellen en je mag een antwoord verwachten vanuit de praktijkervaring. Nadien, wanneer jij en je hondje er klaar voor zijn (altijd je hondje eerst even laten ontlasten) is het jullie beurt! Onder begeleiding van een ervaren instructeur ga je het terrein op voor een korte verkennende snuffelbeurt. Je pup vindt dit geweldig en na een tijdje zal hij vrolijk naast jou over het terrein huppelen. Tijd voor de volgende stap…

Maar kom gerust eens kijken hoe we in onze club professioneel te werk gaan. Het is voor jou en je pup beslist de moeite! En ben je gewonnen voor onze aanpak, kan je je later inschrijven als lid bij onze club. Dan pas kan je ook deelnemen aan de andere trainingsmomenten.

Interesse? Debutantentraining: Maandagavond vanaf 19u00.

Hartelijk welkom met je pup!