DMH-As schittert op BOP-wedstrijd KG 49 De Duivelsberg Maasmechelen.

Op zaterdag 7 september traden Sam Lodewijckx met Ruby en Guido Nuttin met Mika aan op de BOP-wedstrijd in Maasmechelen. Zoals gewoonlijk was de organisatie van deze wedstrijd in goede handen en verliep alles vlekkeloos en sportief.

Met meer dan dertig deelnemers startte men met de af te leggen ‘examens’. Hierin slaagden de vier deelnemers. Vervolgens moest Sam met Ruby de arena in! Beiden hadden er zin in en behaalden een schitterende derde plaats met 94 punten op amper 1 puntje van de tweede plaats…

Na het lekkere middagmaal was het de beurt aan de BOP-2 honden. Hier mochten Guido en Mika de rij deelnemers afsluiten met een schitterende 95 punten, goed voor een tweede plaats. Alsof zij er niet genoeg van kregen mochten beiden op vraag van wedstrijdleider Frans Vandingenen nog eens fungeren als ‘witte hond’ om deze reeks af te ronden.

In de 3 reeks was het een onderonsje met vier honden uit de kringgroepen Oud-Turnhout en Grimbergen. Hier werden de punten en de prijzen netjes onder elkaar verdeeld.

Na woorden van dank en het uitreiken van de prijzen konden alle liefhebbers terug huiswaarts keren.

Bedankt KG 49 voor de mooie en sportieve dag!

Fotoverslag en volledige wedstrijduitslag (https://www.vvdh.be/07-09-2019-b-o-p-wedstrijd-in-maasmechelen/)